Handelskammaren Norrköping

Fullsatt på Handelskammaren – trendspaningar för AI 2024

Under torsdagen besökte Sybring en fullsatt Handelskammare i Norrköping. Deltagarna ställdes inför frågan om hur deras företag kan ta itu med användningen av AI och vart de bör börja. Sara Karlsson och Oscar Spaak delade med sig av sina insikter.

Sara Karlsson, ansvarig för AI Sweden Öst, betonade vikten av att samla kunskap, engagemang på ledningsnivå och utbildning inom organisationen.

Oscar Spaak, AI Change Agent på Linköping Science Park, lyfte fram att det är avgörande att identifiera organisationens behov och sedan prioritera. Han förutspår att AI kommer att integreras mer i befintliga verktyg, vilket kommer att göra det mer tillgängligt.

Intensiva diskussioner präglade mötet mellan deltagarna, och frågestunden fortsatte även efter avslutade föreläsningar.

Fler nyheter

Rulla till toppen