LunchOpen Night premiär – och självklart var Sybring där!

Anna Berg och Henrik Sorin Hildebrand från Sybring AB var naturligtvis närvarande när LunchOpen Night hade premiär och höll ett källsevent på Dospace i Norrköping.

Det var en kväll fylld med härligt mingel, bubbel, inspirerande föreläsningar av Nina, Lasse och Peter, samt god mat från Brödernas. Deltagarna fick verkligen en upplyftande och givande upplevelse med många intressanta samtal och nya kontakter knutna.

Det blev en mycket lyckad nätverkskväll med nöjda besökare och ett hopp om och önskan om fler tillfällen framöver. Förhoppningsvis kommer evenemanget att fortsätta att växa och locka ännu fler deltagare från näringslivet och samhället i stort.

Foto: Filip Andersson, Emma Germundsson och Henrik Sorin.

 

Fler nyheter

Rulla till toppen