Sybrings nätverksvecka

Hektiskt schema under Sybrings nätverksvecka.

Vad roligt det var under nätverksveckan! Den började starkt med en lunch på Handelskammaren, där det var livligt prat vid borden.

På fredagen fortsatte vi med en frukost på Godmorgon Norrköping, med fokus på trafikfrågor i staden, något som berör oss alla.

Näringslivschef Anki Nilsson hälsade oss välkomna. Tillväxt- och utvecklingsdirektör Maria Karlsson presenterade sig. Enhetschef för översiktsplanering, Johan Mases, delade hur arbetet med den nya översiktsplanen går, medan Sophia Jarl kort pratade om varför kommunen reviderar sin trafikstrategi.

Lunchen och nätverksveckan avslutades med ett besök på Johan Lindahls Framgångsrika Norrköping, med starkt fokus på fotboll på agendan. Sportcheferna Bosse Andersson från Djurgården och vår egen Tony Martinsson höll tal. Dessutom utsågs som vanligt kvartalets ambassadör, Mats Willner, som fick välförtjänt uppmärksamhet.

Fler nyheter

Rulla till toppen