Tråkåby

God morgon!!

På fredagen började Sybring dagen genom att ansluta sig till morgonpigga individer på Näringslivsavdelningens nätverksevenemang, God Morgon Norrköping.

På dagens agenda stod en presentation från Almi med Affärschefen Christian Berger samt rådgivarna Helene Nord och Jenny-Ann Edson. De delade insikter om sitt arbete med små och medelstora företag genom att erbjuda finansiering, riskkapital och affärsutvecklingstjänster. Dessutom fick deltagarna ta del av Håkan och Kicki Arvidssons inspirerande berättelse om deras företagsresa med Trikåby. Trots utmaningar i en bransch som nästan inte längre finns i Sverige, har de genom starkt entreprenörskap och innovationsdriv skapat tillväxt. De betonade även den ovärderliga hjälpen de fått från Almi under sin resa.

Vi riktar ett tack till Anki Nilsson från Norrköpings kommun som modererade evenemanget på ett utmärkt sätt.

   

 

 

Fler nyheter

Rulla till toppen