Framgångsrika Norrköping

80 år av omtanke

Flera av oss på Sybring deltog nyligen i Johan Lindahls nätverk Framgångsrika Norrköping. Under evenemanget fick vi bland annat lyssna på Johan Ladenberg, VD för Lundbergs Fastigheter. Han höll en inspirerande presentation med titeln ”80 år av omtanke för Norrköping,” där han delade med sig av företagets långsiktiga engagemang och insatser för stadens utveckling och välbefinnande.

Ett nätverk som traditionellt utser kvartalets ambassadörer för Norrköping valde denna gång att hedra Thomas Hallgren och Karin Elebring från Östgöta kök. De mottog både applåder och diplom som erkännande för sina insatser. Deras arbete bidrar verkligen till att sätta Norrköping på kartan.

Vi vill naturligtvis också rikta ett stort tack till Johan Lindahl och övriga som arrangerar evenemanget.

Fler nyheter

Rulla till toppen