Patrik Sivesson, produktionsdirektör på Gränges

Tillväxt Finspångs Nätverksträff: Gränges Berättar om Helios-projektet

Sybring besökte Finspång Conference Centre den 23:e april för en nätverksträff. Under kvällen fick vi lyssna på Patrik Sivesson, produktionsdirektör på Gränges, som delade med sig av företagets intressanta historia och närvaro i Finspång, inklusive deras ambitiösa 600-miljonsatsning i Helios-projektet.

Gränges planerar att investera 600 miljoner kronor i att fördubbla kapaciteten för produktion av batterikatodfolie i Finspång för att möta den växande efterfrågan på batterikomponenter i Europa. Den utökade produktionskapaciteten förväntas vara i drift år 2025.

Kvällens moderator var Andreas Ramlöf, och evenemanget avslutades med ett årsmöte för medlemmarna i Tillväxt Finspång.

Fler nyheter

Rulla till toppen